sábado, 20 de agosto de 2016

Seis años han tenido que pasar hasta que he vuelto a escribir en mi blog y todo debido a mi determinación de responder y en cierto modo agradecer a @joanalcaraz, escritor del blog @alabrasaialcaliu (A la brasa i al caliu) el post que creó hace tres años y del cual no he sabido nada hasta ahora. Dicho post se titula ...

Els BUESULE, Juanito i Faustino

Este es el coementario que me hubiera gustado dejar....

"Bon dia,

Soc la filla gran del Tino i  he trobat aquest post per casualitat buscant una info per internet introduint el nostre cognom. He llegit el que ha posat la mevafamiliar i entenc el que vol dir, a més a més de creure que té part de raó.  Dit tot això i fugint de tota mena de polèmiques, ja que no en soc gens partidaria, vull agrair de tot cor  el fet de que algú hagi recordat el meu pare i els meus tiets afegint dades i moments tan entranyablesels quals desconeixia totalment. Tot i no ser del tot encertada si que dono molt de valor a la  intenció i l’acció d’haver invertit una part de temps en parlar d’ell.
Si encara teniu interés i sense explicar molt de la nostra vida privada us diré que el meu pare va ser un home molt treballador i molt estimat al barri, molt amic dels seus amics, respectuós i generós,  que va fer la seva vida a Catalunya i  va estar casat amb la meva mare fins l’últim moment. El Tino va tenir 3 filles, i aratindria 3 nets (dos dels quals son blancs J, coses de la genética) .
Aquesta podría ser la historia de qualsevol persona, independentment del seu color, pero es la del meu pare, el Faustino Buesule Toichoa.
Gracies de nou.

Salutacions"

Y aquí estoy, este señor ha conseguido lo que nunca hubiera imaginado... reabrir mi blog. Como diría una versión más joven de mi .. hasta la próxima vikibloggers! (arrg :-)

1 comentario:

raul dijo...

Cari!!! No sabes cuanto me alegro de este retorno!
Espero con impaciencia mas posts!
Respecto a este ultimo comentario estoy muy de acuerdo con lo que has comentado y creo que lo que cuenta eta la intencion de este señor respecto a sus recuerdos de juventud.
Un besote mu fuerte pa mi reina!